Ζητήστε προσφορά

Η AM PURCHASING είναι μια εταιρία η οποία γεννήθηκε στο μυαλό και στη καρδιά δυο νέων Μηχανολόγων Μηχανικών από την όμορφη πόλη του Βόλου, με σκοπό να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα με υψηλούς στόχους και στη κατασκευή υψηλής ποιότητας προϊόντων στο μηχανολογικό – κατασκευαστικό τομέα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Location
Σέσκλο Βόλου
385 00, Ελλάδα

Σχετικά με εμάς

Η AM CNC Machining κατασκευάζει και επισκευάζει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η AM CNC Machining ιδρύθηκε το 2019 από τους μηχανολόγους μηχανικούς Αγγελή Λεωνίδα και Μόσιο Απόστολο ως μια κατασκευαστική εταιρεία μηχανολογικών εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.

Μέσα στα χρόνια η AM CNC Machining έχει βιώσει μια σταθερή ανάπτυξη εδραιώνοντας την θέση της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον τομέα παραγωγής εξαρτημάτων και υποσυνόλων.

Ο σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη μηχανολογική λύση διατηρώντας πάντοτε υψηλή ποιότητα, συνεπείς παραδόσεις και αξιοπιστία σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Αποστολή μας

Το όραμα της εταιρείας μας είναι να αναγνωριστεί ως μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές βιομηχανικές εταιρίες κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Βασικός στόχος της εταιρίας μας είναι η κατασκευή μηχανολογικών εξαρτημάτων υψηλών προδιαγραφών.

Οι Αξίες μαςΟι Αξίες Μας

Οι Άνθρωποι μας
Ομαδικότητα
Ακεραιότητα και Ηθική
Υπεροχή
Καινοτομία
Ειλικρίνεια
Υπευθυνότητα

Η Ομάδα μαςΗ Ομάδα Μας

PartnersΗ AM CNC Machining Συνεργάζεται :